truls.jpg

Truls Live

Som trubadur er Truls svært opptatt av god stemning og at publikum skal kose seg maksimalt, om det så er rolig bakgrunnsmusikk, allsang eller kjente sanger i ny drakt. Hannes opptreden og musikkvalg tilpasses alltid etter hvor stemningen ligger. Tekstbok er et fremmedord, Truls kan alle sangene sine, og dette gir han friheten som trubadur til å ha fokus på publikum og det fantastiske fellesskapet musikken skaper for både dem og han selv.

Sommeren 2019 dro Truls på rundtur i Europa hvor han levde som gatemusiker. Med seg i bagasjen hadde han verken bankkort, penger eller forsikring, og levde kun på det han klarte å tjene på gata. Turen gikk fra København til London via Tyskland og Frankrike. Målet var å lære seg mer om hvordan den musikalske relasjonen henger sammen. Reisen ble et minne for livet og viser til en eventyrlysten og motivert musiker.

I tillegg til å spille som trubadur har Truls spilt på mange festivaljobber sammen med bandet sitt “Truls&Livebandet”. Med seg på laget har han utelukkende og dyktige artister som står for spillingen, mens Truls selv setter fra seg gitaren og sørger for et skikkelig show