top of page
tofte family bilde.jpg

TOFTE FAMILY

Torill (vokal) og Olav Tofte (vokal/gitarer) startet bandet «Don’t mess with Alice» i 1994. De skiftet navn til «Tofte» i 2001. I 2015 ble eldste datter Pernille (vokal) og svigersønn Henning (trommer/cajun) med i bandet. I tillegg er oftest også en bassist og en gitarist til med på scenen.

De har etter hvert blitt anerkjent for sin sterke trestemte vokal, og tiden var inne for å skifte bandnavn til «Tofte Family». Familiebandet byr på seg selv på alle måter på scenen, og serverer fengende egne låter.

 

«Tofte» / «Tofte Family» har opptrådt på mange ulike små og store scener, innendørs og utendørs. Bl.a. festivalene Vinstra, Skjåk, Breim, Seljord, Down on the farm, Lida, Silkeborg og Skagen.

Deres musikk er blitt spilt på radio i 10 Europeiske land, litt i Australia og en god del i 5 delstater i USA. Hvor den største prestasjonen så langt, er å ha blitt stemt inn på «Star Radio», Nashville’s Top 40 liste i nesten 7 måneder (!) fra mars til oktober i 2021.

Og, deres videoer «Midnight flyer», «Living man» og «Coming home» er vist på digitalt tv på «Hot Country TV», Irland og «Gethsemane on tv» i Australia.

bottom of page