top of page
To Tette Terminalen.PNG
To Tette 2.PNG

To tette og ei badehette

To Tette er et strålende liveband som leverer kjente coverlåter som får folk til å danse og synge med. Diggbare hits fra de siste tiår, noen låter du kanskje hadde glemt – med en særegen vri og groove som får det til å nappe kraftig i dansefoten.  

 

”To tette og ei badehette” betyr å få seg en trøkk. Og det er nettopp en trøkk det rutinerte ålesundsbandet pleier å gi sitt publikum fra scenen. En musikalsk trøkk, vel å merke, der gjenstene får musikk med høy allsangfaktor og dansing til kjente hits fra ulike tidsepoker. To tette spiller coverlåter du garantert har hørt før, men kanskje hadde glemt? De sveiper innom godlåter fra 70-, 80 og 90-tallet på sin vei frem til dagens musikk.

 

Mange har latt seg begeistre av energien, humøret og spillegleden de leverer igjen og igjen, og er ett etterspurt band, både på bedriftsevents og i konsertformat i offentlige sammenhenger. 

 

Bandet består av: Anders Havnevik (vokal/gitar), Pål Bakke (vokal, percussion), Stein Henrik Vartdal (gitar/tangenter/kor), Ørjan Liavåg (gitar/kor), Bjørn Helge Lervåg (bass) og Jann Ove Ertresvåg (trommer/kor). 

bottom of page