top of page
titomagic-1.JPG

Tito Magic

Tito tar på seg oppdrag i alle kategorier og er veldig opptatt av å kunne samarbeide med kunden for at man skal kunne gi sine gjester den opplevelsen de ønsker. Han har gjennomfør tusenvis av show de siste årene med Magiske tilbakemeldinger. 
 

Han har hatt TV-opptredener der han har nådd semifinalen i Norske Talenter 2 ganger. Første gang i sammen med sin datter Miss Aurora og andre gang som Den Maskerte Magiker der han lot datteren stå for regien for det som skulle utføres. Under opptreden på Norske Talenter har han fått mange tilbakemeldinger, som bland annet "Kriminelt bra trylling" og "Du er ikke Tryllekunstner, du er en Trollmann" fra Bjarne Brøndbo (Dommer i norske talenter)
 

Så sent som i mars 2015 ble han utnevnt til Doctor of Magic av det Internasjonale Magiske Forbundet (IMS) på grunnlag av sin kunnskap og fremtreden på scenen. I november 2015 deltok Tito på Magic Extravaganca i Bangkok, hvor han vant konkurransen delen Family Magic der og ble tildelt Medal of Merlin for beste framtreden. Dette er priser som henger meget høyt i det internasjonale magiske miljøet og blir av mange sett på som magiens svar på en Oscar.

 

I stallen sin har han per i dag sin datter Aurora på 18 år som er med på scenen så ofte hun kan, og hun sies å elske magien like mye som sin far Tito. Hun får skryt og fantastiske tilbakemeldinger på de plassene hun er med for å opptre. Det er absolutt å anbefale å booke disse to i sammen.

bottom of page