top of page
Plakatbilde SN&LW - 01.11.2021_2x-2-1.jpg

Et knippe gode musikere med lang erfaring fra ulike countryband kom sammen for å rendyrke kjærligheten til countrymusikken i 2018. Stine Nilsen & Livin West er et ambisiøst band med stor spilleglede. De skriver, produserer og spiller inn låtene sine selv, og har flere nasjonale og internasjonale samarbeid med andre artister og låtskrivere. Bandet har allerede rukket å gi ut 11 singler som suser og går på ulike radiokanaler i både inn- og utland, og de kan skilte med at de er A-listet på Norsk Country Radio.

 

Besetningen i Stine Nilsen & Livin West har sine røtter i Møre og Romsdal. Stine Nilsen kom inn som vokalist i januar 2019. Hun har 30 års fartstid som musiker, og startet sin karriere allerede som 17-åring. Sangeren har frontet Cozy og Stine Nilsen Band. De siste årene har hun vært å se på TV som deltaker både i Lyden av Lørdag og Det Store Korslaget. Stine regnes som en av Norges fremste vokalister og artister innen country sjangeren. 

 

Lars Egil Vågseter på steelgitar har spilt med bla Vassendgutane, Teddy Nelson og Lillian Askeland. Jan Karsten Einang på piano og orgel har sine røtter i blues-miljøet, og har vært aktiv musiker siden tidlig 80-tall i lokale band. Gitarist Oddgeir Hatlemark har tidligere spilt med Vassendgutane, Arne Benoni, Teddy Nelson og Skeeter Davis. Trommeslager Mads Ola Lillestøl har spilt i gruppa Vestnorge. Også bassist Lars Reidar Lillestøl har spilt med Vestnorge og PK og Dansefolket, i tillegg til flere lokale band. Maron Sandvik er gitarist, låtskriver og produsent.  Sandvik har tidligere spilt i Tunellbandet, Galaxyband og Steinar Engelbrektson Band.

Stine Nilsen & Livin West

bottom of page