stinenilsenlivinwest.jpg

Et knippe gode musikere med lang erfaring fra ulike countryband kom sammen for å rendyrke kjærligheten til countrymusikken i 2018. Stine Nilsen & Livin West er et ambisiøst band med stor spilleglede. De skriver, produserer og spiller inn låtene sine selv, og har flere nasjonale og internasjonale samarbeid med andre artister og låtskrivere. Bandet har allerede rukket å gi ut 6 singler som suser og går på ulike radiokanaler i både inn- og utland, og de kan skilte med at de er A-listet på Norsk Country Radio.

 

Besetningen i Stine Nilsen & Livin West har sine røtter i Møre og Romsdal og Oppland. Stine Nilsen kom inn som vokalist i januar 2019. Hun har lang fartstid som musiker, og startet sin karriere allerede som 17-åring. Sangeren har frontet Cozy og Stine Nilsen Band. De siste årene har hun vært å se på TV som deltaker både i Lyden av Lørdag og Det Store Korslaget. Stine regnes som en av Norges fremste vokalister og artister innen country sjangeren. 

 

Alf Rune Melby på steelgitar har spilt med Vassendgutane i tillegg til andre norske countryband. Jan Karsten Einang på piano og orgel har sine røtter i blues-miljøet, og har vært aktiv musiker siden tidlig 80-tall i lokale band. Gitarist Erik Torset har tidligere spilt med PK Støbakk i PK og Dansefolket. Trommeslager Mads Ola Lillestøl har spilt i gruppa Vestnorge. Også bassist Lars Reidar Lillestøl har spilt med Vestnorge og PK og Dansefolket, i tillegg til flere lokale band. Maron Sandvik spiller akustisk gitar, og er også vokalist. Sandvik har tidligere spilt i Tunellbandet, Galaxyband og Steinar Engelbrektson Band.

Stine Nilsen & Livin West