top of page
Spence Cater
Bilde 2 Spence.png

Etter å ha spilt på gitaren i de sjarmerende krokene på puber, til de store stadiene av firmaarrangementer og bryllup, er Spence en trubadur som tror på den transcendente kraften til livemusikk.

Med en gitar, Stompbox og en overbevisende stemme, bringer Spence sine unike versjoner av populære klassiske sanger fra 60-tallet til moderne hits og en uimotståelig energi som gjør ethvert sted til en feiring av liv, kjærlighet og lyd.

 

Han er født og oppvokst i det ville vestlige midtlandet i Storbritannia (Peaky Blinders territorium) og er ikke fremmed for kjas og hjerteslag i musikkverdenen.

Spence har reist gjennom ulike roller, fra å spille på gata i Storbritannia til å skrive en bok om det – den passende tittelen 'Busking for Beginners'. Han er en mangefasettert musiker med en sterk akademisk forankring, takket være sin faglige grad fra Noroff skole i Norge.

 

Som sanger/låtskriver har han vært omtalt på nasjonal BBC-radio, Virgin Radio, Kerrang Radio og WCR FM. Han ble personlig invitert til å spille på The Jimmy Lloyd Songwriter Showcase, som ble spilt inn på Broadway NYC og sendt på NBC.

 

En bereist trubadur, Spence har spilt live på både øst- og vestkysten av USA, så vel som deler av Europa og Skandinavia.

Anerkjent for sin varme og engasjerende baryton, er han en erfaren utøver med stor tilstedeværelse og en engasjerende personlighet

 

I løpet av årene har Spence brakt sin magnetiske tilstedeværelse og melodier til et eklektisk utvalg av arenaer. Enten det er den pulserende susen fra lokale puber, intimiteten til bursdagsfeiringer eller jubelen fra lokale festivaler, vet Spence akkurat de riktige akkordene å slå an.

 

Hvis du vil ha en kveld fylt med hjertelig latter, god musikk og en side av sjelesorg, trenger du ikke lete lenger – Spence er din trubadur for alle årstider. Under en magisk kveld med Spence vil ørene dine bli behandlet med den harmoniske blandingen av ulike artister som har påvirket reisen hans:

The Beatles -The Killers – U2 - Johnny Cash - Tom Waits – Oasis - The Pogues -  Van Morrison - Bruce Springsteen - Simon & Garfunkel - The Smiths - ABBA - Harry Styles, Creedance and many more…

bottom of page