top of page

Roger Howden

Tryllekunstneren Roger Howden er et kjent innslag i kulturlivet på Sunnmøre. Han er aktiv medlem av Magisk Cirkel Norge. Roger Howden har 33 års erfaring som tryllekunstner. Han har i dag programmer tilpasset alle typer arrangement.

I 1987 ble Roger Howden nr. 2 i Norgesmesterskapet i trylling. Han deltok i alle klasser. (Close up - trylling - scenetrylling og salongmagi)

Hans varierte program er proppfull av humor og mystikk. Han var i flere år fast restaurant - tryller på restaurant Gullix i Ålesund.  I 1999 var han med og tryllet i 12 programmer på forkost-tv hos TV. Sunnmøre.

De siste 20 årene har han også underholt som ballongskulptør. Ved hjelp av fingerferdighet og spesialballonger lager an artige figurer til barn og voksne. Det er bare fantasien som begrenser hva en kan lage av ballonger.

Tryllekunstneren Roger Howden tilbyr i dag varierte program for alle aldersgrupper og tilpasser sine programmer de ulike arrangement.

Tryllekunstneren Roger Howden er også en meget brukt toastmaster og konferansier, både i brylluper, messer og firma arrangementer. Han kombinerer ”standup” med trylling noe som gir morsomme og spennende innslag. Arrangementtyper kan være: private jubileer og fester, ulike firmaarrangement ( julebord, samlinger, jubileer, årsmøte/samlinger, blåturer etc.) Underholdningen tilpasses kundens ønsker.

Under mottoet:

MAGI FOR BARN I ALLE ALDRE; SER HAN FEM TIL Å FORTRYLLE SITT PUBLIKUM.

bottom of page