top of page

Replay

Navnet Replay kan det være verdt å merke seg med en gang. Replay består av Ole Mattis Vegsund - vokal og gitar, og Per Runar Krogsæter - tangenter og vokal.


Duoen er relativt fersk i bransjen, men har allerede hatt mange spillejobber med gode tilbakemeldinger fra både publikum og arrangører! Imidlertid har begge musikerne mange års erfaring i bransjen fra ulike konsepter.  Replay spiller musikk som folk både gjenkjenner med et smil, og som de samtidig kan danse etter. Repertoaret er bredt, og basert på alt fra gode gamle svisker, nyere kommersiell musikk og allsang, alt utøvd med stor spilleglede og kvalitet. Stort sett det man måtte ønske seg for en minneverdig "kveld på byen".

Ole Mattis har fartet land og strand rundt som gitarist i forskjellige band de siste 10 årene. For å nevne noen: Coastline, Crossroads, Twenty flight band og Joker. Han har også vært ene halvparten av pub duoen Ole` Ole`, som har gjort stor suksess rundt omkring i Norges land.

Per Runar har også i mange år vært med i band som Six Thin Legs, Made 4 U. Han var også initiativtakeren til Replay, da lysten til å spille enda mer meldte seg. Han har opprinnelig sin bakgrunn fra klassisk kirkeorgel, og har utdanning innen musikk fra Høyskolen i Volda. I tillegg har han undervist i musikk i grunnskolen.

Det er ingen grunn til å lure på om du skal møte opp når disse karene entrer scenen. Mange har allerede opplevd en hyggelig kveld ved å svinge seg til musikken til Replay. Unn deg en slik kveld du også.

bottom of page