top of page
Søk
  • Flan Booking

LIZZ med ny singel 27. mars

Vår kjære artist LIZZ slipper endelig ny singel den 27. mars, og vi gleder oss stort!


LIZZ’ nye singel No.2 er en nyskapende blanding av rock og urban pop, kombinert med hennes velkjente fengende melodier. Med mer enn 1 mill. avspillinger, flere radiolistinger, 9000 Facebook-følgere og flittig konsertvirksomhet rundt om i Norge, har LIZZ hatt en eksponentiell popularitetsvekst de siste årene. No.2, en selvhevdende breakup-låt, markerer starten på et nytt kapittel i denne reisen. No.2 baner ikke bare vei for en ny retning for LIZZ; låta kan også bli en trendsetter for en ny sound som er i ferd med å vokse frem i dagens mainstream lydbilde.


Like oppløftende som den er sårbar; No.2 er en beretning om det å elske noen som er emosjonelt utilgjengelige. LIZZ tar oss med på en reise hvor vi først får oppleve sorgen ved å ikke være noens førstevalg. Hun innser gjennom en prosess sin egenverdi, og det bygges opp til refrenget som er en kraftsalve av et «adjø» til mennesker som ikke setter pris på henne. No.2 oppfordrer lytterne til å verdsette og elske seg selv, og aldri finne seg i å være noens andrevalg.


No.2 bærer preg av et team satt sammen av moderne produsenter og teknikere i verdensklasse: Pop-produsentene Johnny André Brist og OPAHL får frem en mer edgy side av LIZZ på No.2, og tilfører stikkord som «young» og «fresh» til hennes mer soul-pregete singer/songwriter-røtter. No.2 er mikset av Fredrik Ingebrigtsen hos Front Row Studio, og mastret av Randy Merrill hos Sterling Sound i New York. Merrill har mastret for bl.a. Ariana Grande og filmen A Star is Born. No.2 gis ut i samarbeid med Gygre Label og The Orchard.
59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page