top of page

Pornflakes

Pornflakes1-HD.jpg
pornflakes 2.jpeg

Pornflakes så dagens lys på ett øvingslokale i 1999! Tanken var da å etablere ett 80 talls cover rock band for å spille på lokale scener i Molde området. Resten er historie- som fortsatt oppdateres..

 

De har jevnlig spilt på alt fra pubber, event og festivaler- en rekke ganger under Molde jazz, og har spilt før og etter nasjonale artister. De betegner seg selv som seriøse aktører, de leverer partyrock- men det skal ikke gå på bekostning av kvalitet, så her er det mat for både de som bare vil synge med og feste - men og de som setter pris på å høre denne musikken levert med kvalitet.
 

De er old school – her er det ingen backingtracks eller andre av dagens hjelpemidler- de er ett 100% live band, det kreves en viss høy kvalitet av lyd/lys produksjon for å få full effekt. Her er det 5 syngende stemmer sammen med ett drivende og nyansert komp, krydret med fete gitar-riff , soloer og episke Keyboard-riff! De samarbeider blant annet med Molde Live og kan skreddersy pakker sammen med dem- eller andre lydfirma. Pornflakes er i storform og ønsker å spille rundt om i landet. 2022 rundet de 20 jobber, alt fra mindre konsertscener , Event og Festivaler.
 

De leverer Stadionrock, samt noen opprocka poplåter smidd i deres egne genuine lydbilde. De er tro mot originalen sine kvaliteter, men det låter Pornflakes. Dette må bare oppleves. Bandet blir jevnlig sammenlignet med de beste nasjonale aktørene i bransjen Coverrock.

Pornflakes 2024:

Roy Bøe – Vokal,

Torbjørn Lund – Gitar/kor,

Ronny Bergsbakk – bass/kor,
Kjetil Remmen – Keys/kor,

Kjetil Høyvik – trommer/kor

bottom of page