top of page

Per Jan Vinje

 

Med sitt allsidige nordiske viserepertoar og sin lune humor, byr Per Jan Vinje på underholdningskombinasjoner som ikke mange på våre trakter kan.

Vinje har lang fartstid som underholder og er en habil visesanger.

Til små og store konferanser, årsmøter og lignende, er Per Jan Vinje et populært kulturinnslag, som utover å synge viser, også kan fortelle om Ålesund og ålesunderne på en morsom måte.

Ålesunds kjæreste sanger inngår naturligvis i repertoaret.

Som toastmaster i brylluper og private selskaper, fødselsdager og annet, tilbys en  pakke med toastmaster, visesang, allsang og sketsjer etter behov.
Arrangør kan naturligvis velge deler av denne pakken.

Har du bruk for hjelp til å tilrettelegge festen, er Per Jan Vinjes erfaring som festarrangør til god hjelp. Mange brudepar har gjennom tidene gitt uttrykk for tilfredshet, ikke kun med Vinje som toastmaster i deres bryllup, men også med forberedelsene og den detaljerte planleggingen fram til et godt resultat.

Per Jan Vinje har erfaring som konferansier på større arrangementer i Norge og i Danmark.

Å lede allsang er et av Per Jan Vinjes varemerker. Han akkompagnerer med sin gitar, og kan også tilby tekster på en rekke kjente sanger.

Per Jan Vinje medbringer sitt eget anlegg, som etter avtale også kan benyttes til taler, musikkavspilling m.m. Han legger vekt på god lyd og at lydnivået skal være behagelig for alle gjester.

Ta vennligst kontakt for tilbud og avtale.

 

 

 

Kontakt
bottom of page