top of page
DSC02194Stig & MM 28.jpg

Melody Market

Melody Market er Norges nye sikkerstikk når Ola og Kari Nordmann skal ha seg en real Fæst. Ikke hvilken som helst fest; men fÆst med Æ!

Melody Market er bandet som sikter bredt, modig og med tung skyts. De har på kort tid oppnådd sin popularitet ved å spille sterke versjoner av et enormt utvalg låter, og utøver en fantastisk energi og sultenhet på å overbevise hver eneste plass de besøker.

Melody Market spiller på event, festival- og klubbscener over hele landet, hele året og har i løpet av halvannet år gjort om lag 150 opptredener. Bandet har også rukket å gi ut 5 singler på den korte tiden. Signert med plateselskapet Touchdown Music AS, som driftes av ærverdige Nidaros Studio i Trondheim.

Bandets medlemmer møttes tilfeldig da de som freelancere ble huket inn til å spille på cruiseskip. Etter en periode med sjøsyke og klaustrofobi bestemte de seg for å forme Melody Market, for så å returnere til fast grunn, og ta fatt på samtlige landsdeler. Dette har fått utslag i at bandet har lært seg et bredt utvalg russiske gloser og kjørt et skummelt antall rutekilometer
 

bottom of page