top of page
Press photo 1_edited.jpg

Marius Danielsen

Marius Danielsen er en musiker fra Molde. Bosatt i Ålesund. Kjent fra banda Darkest Sins og Legend of Valley Doom. Jobber til vanlig som musikk og engelsklærer på barneskole i Ålesund. Har bachelor i musikk fra Høgskolen i Volda. I Legend of Valley Doom-prosjektet hans har han jobbet med gjesteartister kjent fra band som Kiss, Iron Maiden, Black Sabbath, Michael Jackson, Dio, Helloween og til og med John Rhys-Davies som spilte Gimli i Ringenes Herre-filmene og Sallah i Indiana Jones-filmene. Dette prosjektet har 7000 likes på Facebook. Marius har også en YouTube-kanal med over 5500 abonnenter.

 

Det er et one-man-show. Marius spiller låter innen sjangerene pop og rock fra 1930 til i dag. Det kan også hoppe inn en arie eller et musikalnummer i løpet av kvelden. Du får blant annet høre låter fra Elvis, Johnny Cash, Creedence, Steppenwolf, Deep Purple, Guns N Roses, Kim Larsen, Neil Diamond, Smokie og mange flere.

 

For å lage ekstra liv, så spiller Marius med trådløst system på gitaren. Det gir han mulighet til å springe rundt i publikum og spille episke soloer. Dette lager skikkelig god stemning og får publikum til å dra opp telefonene for å filme. Det er laget backingtracks til alle låtene med bass og trommer. Det gir feelingen av et «fullt band» sammen med gitaren og vokalen til Marius.

 

I juletider får man også O Helga Natt og andre klassiske julesanger bygd inn i setlisten.

bottom of page