top of page
Press photo 1_edited.jpg

Marius Danielsen

Marius Danielsen er en musiker fra Molde. Bosatt i Ålesund. Kjent fra banda Darkest Sins og Legend of Valley Doom. Jobber til vanlig som musikk og engelsklærer på barneskole i Ålesund. Har bachelor i musikk fra Høgskolen i Volda. I Legend of Valley Doom-prosjektet hans har han jobbet med gjesteartister kjent fra band som Kiss, Iron Maiden, Black Sabbath, Michael Jackson, Dio, Helloween og til og med John Rhys-Davies som spilte Gimli i Ringenes Herre-filmene og Sallah i Indiana Jones-filmene. Dette prosjektet har 7000 likes på Facebook. Marius har også en YouTube-kanal med over 5500 abonnenter.

 

Om History of Rock-prosjektet:

Det er et one-man-show. Marius spiller låter innen sjangeren rock fra 1930 til 2020 i kronologisk rekkefølge. Da får man blant annet Cab Calloway, Elvis, Johnny Cash, Chubby Checker, Creedence, Steppenwolf, Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden, Guns N Roses, Oasis, Kim Larsen +++

For å lage ekstra liv, så spiller Marius med trådløst system på gitaren. Det gir han mulighet til å springe rundt i publikum og spille episke soloer. Dette lager skikkelig god stemning og får publikum til å dra opp telefonene for å filme. Det er laget backingtracks til alle låtene med bass og trommer. Det gir feelingen av et «fullt band» sammen med gitaren og vokalen til Marius.

bottom of page