L IZ Z

  • Facebook
  • Instagram

LIZZ er en banebrytende powerhouse vokalist og låtskriver fra Kvamsøy, oppvokst i Trondheim. Den særegne artisten byr på melodiøs pop-musikk som brer seg utover flere ulike sjangerlandskap, inkludert rock, soul, og urban. I uttrykket balanserer hun sårbarhet og lekenhet. Sammen med sin nære og rå tilstedeværelse på scenen og i sosiale medier, har hun hatt en eksponensiell popularitetsvekst.

LIZZ er en artist som virkelig eier scenen. Hennes gode humør er et av hennes varemerker, og med sin elektriske energi og sitt smittsomme smil tar hun rommet med storm. Hun har en helt unik evne til å formidle og skape stemning når hun fremfører egne sanger krydret med noen kjente hits som hun har pakket inn i sin egen drakt.

 

LIZZ har de siste årene etablert seg som live-artist rundt omkring i Norge, med fantastiske tilbakemeldinger fra arrangørene. Av høydepunktene har vi Seljordfestivalen, Pride og nå snart julemarkedet i Trondheim. LIZZ kan bookes sammen med gitarist Ørjan Liavåg, eller sammen med fullt band bestående av Robert Lien (trommer), Arne Moe (bass) og Ørjan Liavåg (gitar).

LIZZ har tidligere sluppet en rekke singler og et album, som totalt sett har blitt streamet mer enn 1 million ganger og listet på flere radiostasjoner. Musikken streames internasjonalt, og pressen roser henne for hennes vokalprestasjoner og solide låtskriving. I 2019 nådde LIZZ nye milepæler med låtene Ease Your Mind og This Time. I 2020 kan fansen forvente å høre enda mer av LIZZ.

 

Med seg i sitt produksjons-team har hun Ørjan Liavåg, Fredrik Ingebrigtsen (Front Row Studios), Johnny André Vinje Brist (Noroff) og Helene Opsahl Kjerstad (OPAHL). Musikken gis ut via Gygre.

Åpningstider

 

Mandag - fredag 09:30 -16:00

 

Kontakt oss

Mail: kontakt@flan-booking.no

Telefon: 70177480

 

 

Postadresse:

Flan Booking

PB 7500

Spjelkavik

6022 Ålesund

 

Besøksadresse:

Kanalveien 1

6010 Ålesund