top of page

LIZZ

lizztre.jpg

Den særegne artisten setter ikke musikken sin i bås. LIZZ kombinerer pop, rock, R&B og flere andre stilarter på ulike måter. I uttrykket balanserer hun sårbarhet og sjarm, og hun kjennetegnes ved sin nære og hjertevarme tilstedeværelse på scenen og i sosiale medier. Dette har bidratt til at LIZZ har hatt en eksponentiell popularitetsvekst de siste årene.

LIZZ, som ble født på Kvamsøy og tilbrakte oppveksten sin i Trondheim, startet karrieren med å dele musikk og videoklipp på Facebook i 2014. Nå har hun samlet over 10,000 følgere på sosiale medier, og har sluppet et album og en rekke singler som har nådd over 1,000,000 streams. Musikken krysser landegrenser, er listet på flere radiostasjoner, anmeldt i musikkblogger, omtalt i pressen, og vært på TV.


Artisten innehar en høy grad av musikalitet. Hun skriver selv, produserer egne demoer, og samarbeider med en rekke ulike produsenter for å skape et særegent uttrykk (Ørjan Liavåg, Fredrik Ingebrigsten, Johnny André Brist, OPAHL, Eirik Husabø).

LIZZ har de siste årene etablert seg som solid live-artist, med utsolgte konserter og fantastiske tilbakemeldinger fra publikum og arrangører rundt om i landet. Hun har en trygg og energisk tilstedeværelse på scenen, og har en unik evne til å formidle og skape stemning. LIZZ føler en enorm kjærlighet for alle mennesker (og dyr), og hun brenner for å spre glede. Under lockdown har hun både arrangert og deltatt på streamkonserter i samarbeid med ulike arrangører og demonstrert stor tilpasningsdyktighet.


Den siste singelen «No.2» ble svært godt mottatt av både fans og kritkere. LIZZ ble kåret til vinner av Musikkprisen 2020 etter å ha sanket tusenvis av publikumsstemmer og overbevist juryen. Dermed blir det plateinnspilling i Ocean Sound Recordings, og spillejobb på Trondheim Calling og Jugendfest 2021.


I et portrettintervju med Sunnmørsposten i etterkant av seieren fikk publikum oppleve en svært personlig side av LIZZ, hvor hun hjertevarmt delte om en tøff oppvekst, hva som driver henne, og hvordan hun vil bruke plattformen sin til å fremme samfunnssaker som er viktig for henne. Veien videre er som selvstendig artist, og fokuset i de neste månedene er å gi ut mer musikk, definere samarbeidspartnere, og stake ut kursen for nasjonal og internasjonal satsing.

  • Facebook
  • Instagram
Video
Musikk
bottom of page