LIZZ

LIZZ er en banebrytende powerhouse-vokalist og låtskriver fra Kvamsøy, oppvokst i Trondheim. Den særegne artisten kombinerer pop, rock, soul, og urban. I uttrykket balanserer hun sårbarhet og lekenhet. Sammen med sin nære og rå tilstedeværelse på scenen og i sosiale medier, har hun hatt en eksponentiell popularitetsvekst. 27. mars slippes singelen "No.2".

LIZZ startet karrieren med å dele musikk og videoklipp på Facebook i 2014. Nå har hun samlet over 9000 følgere på Facebook, og har sluppet et album og en rekke singler som er blitt streamet mer enn 1,000,000 ganger. Musikken krysser landegrenser, og er listet på flere radiostasjoner. Utenfor Norge er det spesielt en voksende interesse for LIZZ i USA.

 

LIZZ har de siste årene etablert seg som solid live-artist rundt omkring i Norge, med fantastiske tilbakemeldinger fra arrangørene. Av høydepunktene har vi Seljordfestivalen, Ålesund Pride, Pride i Mo i Rana og julemarkedet i Trondheim. LIZZ er en artist som virkelig eier scenen. Hennes gode humør er et av hennes varemerker, og med sin elektriske energi og sitt smittsomme smil tar hun rommet med storm. Hun har en helt unik evne til å formidle og skape stemning, enten alene med gitaren, med gitarist, eller sammen med fullt band.

I 2019 nådde LIZZ milepæler med låtene "Ease Your Mind" og "This Time". 27. mars kommer den neste store singelsatsningen, "No.2". "No.2" tar et oppgjør med ugjensidig kjærlighet, og er en nyskapende sammenslåing av rock og urban pop. De fremadstormende låtskriver/produsentene Johnny André Brist og OPAHL tilfører en edgy og moderne dimensjon til LIZZ sine røtter i singer-wongwriter verdenen. Låta er mikset av Fredrik Ingebrigsten og mastret av Randy Merrill (Ariana Grande, A Star Is Born).

I 2020 er det planlagt mer turnévirksomhet og flere utgivelser fra LIZZ.

  • Facebook
  • Instagram
Video
Musikk

Åpningstider

 

Mandag - fredag 09:30 -16:00

 

Kontakt oss

Mail: kontakt@flan-booking.no

Telefon: 70177480

 

 

Postadresse:

Flan Booking

PB 7500

Spjelkavik

6022 Ålesund

 

Besøksadresse:

Kanalveien 1

6010 Ålesund