top of page

Kurt Sagen Jazz Kvartett

Sagen Kvartett 2023-3.jpeg

«Kurt Sagen Jazz Kvartett» med musikere fra Ålesund, Haram og Molde. Sven Bernt Ellingseter-saksofoner, Miki Campins-slagverk, Erik
Kristoffer Jenset-kontrabass/Vokal og Kurt Sagen -gitar. Bandet spiller klassiske jazzlåter, krydret med egne arrangementer. Dette er stemningsfull og iørefallende akustisk jazz for folk flest, og mange av melodiene blir framført i brasilianske rytmer som bossa nova og samba.


Kurt Sagen som er bandleder og gitarist, har i en årrekke markert seg innen jazz og underholdnings-musikk i regionen. Han har i sin lange fartstid som musiker vært leder og gitarist i kjente lokale band som «West Coast Swing», «Blue Horn Jazzband», «Intermezzo Duo», «Molvær/Sagen Trio» og «Møre Swing Band».


Sven Bernt Ellingseter fra Fiksdalen er en begavet musiker og saksofonist. Bernt har lang fartstid fra tidligere band innen soul, rock og blues. Han er også mye brukt som saksofonist i Molde sitt jazzmiljø. Han spiller også fast i «Artur
Bleiken og hans Jazzbeskjed». Miki Campins spiller trommer. Han har Bachelor og Master i perkusjon. Han underviser nå på slagverk i Ålesund, og gjør seg gjeldende på en rekke framtredende musikk-aktiviteter i regionen. Det er et privilegium å ha ham med som fast medlem også i dette bandet. Erik Kristoffer Jenset har bosted i Molde og spiller kontrabass. Erik oser av musikalitet og spilleglede på scena. Han spiller også i «Molde Jazzensemble» og «Artur Bleiken og hans Jazzbeskjed».

 

Enkle liveopptak fra konserter er tilgjengelig på You Tube. Søk på «Kurt Sagen»

  • Facebook
bottom of page