top of page

Kathe Sunde

kathesunde.jpg

Etter å ha reist land og strand rundt med bandet Kathes har dei no skifta namn til vokalisten sitt namn, Kathe Sunde. 

 

Karrieren for sangfuglen frå Indre Nordfjord har virkelig fått fart. Kathe Sunde har gitt ut en singel med låtane "Om englar finns" og "God som eg var mot deg" . Førstnevnte låt syng ho i duett med Steinar Engelbrektsson, og låten enda på fylkestoppen. Videoen er blitt lasta opp over 1000 000 ganger på Youtube og er veldig populær ute blant folket. i 2016 spelte ho inn ein ny låt ilag med Tonny Iversen fra Smøla, " Hav av hjerte". Denne er ikkje ute på plate, men blir spelt i mange radiokanaler rundt om i landet. No har Kathe Sunde laga sin egen versjon av Lasse Stefanz låta " Orda mor mi sa ". Denne og dei andre låtane vil kome på streamingtjenester om ikkje så lenge.


Kathe har virkelig fått merke publikums fantastiske mottagelse på
låtane, og mange arrangørar er også interesserte i å engasjere henne
og bandet til messer og større dansefester utover året. Ho har og planer om videoinnspeling og meir tid i studio.  I tillegg skal dei gjere det dei likar best; å

reise rundt for underhalde eit stadig veksande publikum.

Kathe Sunde har gitt ut ny låt sammen med Tommy Nilsen i Pegasus. Låta er en amerikansk coverlåt, "Back in Love Again", som ble lansert etter sendingen "På Dansefot". Hør den her:

bottom of page