top of page

Idar Godø

Idar startet sin karriere som moromann på fiskebåtene han jobbet på. Med en kassegitar og et par refrenger var han i gang. Innimellom turene på sjøen var han en flittig karaokesanger på Vestlandets karaokebarer. Etter at han sluttet som fisker begynte han som karaokevert i Ålesund og gjorde stor suksess. På rolige dager tok han frem kassegitaren og sang litt i tillegg til karaokeopptredene.

Dette utviklet seg og etter en stund kom publikum for å høre på Idar. Musikken tok etterhvert helt over. og etter en stund forlot Idar karaokeplatene og startet som trubadur på heltid. I denne perioden var han halvparten av "Idar & Kakken" som var en slags lokal Vestlansvariant av Tom Mathiesen og Herodes Falsk. De produserte show og forestillinger som raskt ble populære over hele vestlandet. Han ble raskt en meget  etterspurt trubadur over hele landet.

Det som kjennetegner Idar er et ustoppelig godt humør og en fabelaktig evne til å engasjere publikum. Han synger, spiller og underholder på ekte trubadurvis. Han synger alle slags sanger og har mye rart å formidle underveis.  Underholdning på sitt beste. Må oppleves!

bottom of page