top of page

GP & Berg

Gunnar GP Pedersen og Asgeir Berg tilbyr underholdning, show eller konserter med tittelen ”BEST-fra VEST-fra”, der de tar for seg Vestlandskulturen i ord og toner. Det er med kjente sanger av Johannes Kleppevik, Ivar Medaas, Jakob Sande, Arne Bendiksen, Kurt Foss & Reidar Bøe, Teddy Nelson og andre ”storheter” som har gått bort. Men de stopper ikke der. Her er det også refrenger fra Vassendgutane, Vestlandsfanden, Busserulls, Ausekarane, Tor Endresen, Ove Thue og andre aktive vestlandsartister, samt egne viser av Gunnar GP selv. Et hederlig unntak, er en aktør som ikke var vestlending, - Erik Bye, - som de to hadde et nært forhold til.
GP og Asgeir har samarbeidet tidigere. Da Ålesund arrangerte ”Cutty Sark” i 2001 og under ”Tall Ship Races” i 2015, opptrådte de med ramsalte sjømannsviser som duo og med orkester.
Nå har de to humørsprederne laget ”BEST-fra VEST-fra” der kystkulturen er i fokus. Begge har hatt utallige oppdrag der denne viktige delen av vår kulturskatt har blitt presentert. Hver for seg har de spilt med Johannes Kleppevik og Erik Bye. Og Gunnar GP var partner med Ivar Medaas i årevis på scenen, på turneer, i radioprogrammer og på fjernsyn.
”BEST-fra VEST-fra” oppfordrer til rungende allsang. Morsomme historier og vitser hører også med. Gunnar GP var ofte gjest i TV-serien ”Du skal høre mye” fra Rorbua i Tromsø, så latter og allsang er en selvfølge. Dessuten vil det verbale innhold bli presentert på en levende og profesjonell måte. GP kan se tilbake på mangeårige jobb som populær programleder i NRK, der stemmen ble kjent over hele landet, fra Nitimen, Nattradioen og egne programserier.
”BEST-fra VEST-fra” passer på mange steder og i ulike sammenhenger, fra puber og restauranter til kulturhus eller kjøpesenter, i foreninger og på institusjoner, for private lag, firmafester eller i eventmarkedet. Gunnar GP og Asgeir Berg spiller også opp til dans om det er ønskelig, som duo eller med eget orkester, med inntil 3x45 minutters festlig og fengende underholdning.
”BEST-fra VEST-fra” kan også være i kulturelt samarbeid med lokale kor, orkester eller andre aktører, så dette spennende og unike konseptet har et vidt underholdningsspekter.
Ta kontakt med din leverandør av musikk og be om å få et tilbud. Du vil garantert bli fornøyd!

bottom of page