top of page

Freddy Kjensmo

Komikeren Freddy Kjensmo har lang rutine og erfaring som profesjonell konferansier og toastmaster under firmamiddager. Enten det er et jubileum, kundemiddag, firmafest eller gallaarrangement, vil han garantert sette en ekstra humoristisk spiss på kvelden. Med Freddy Kjensmos vitser, kjappe replikker og særegne evne til å ta rommet, passer han også utmerket til å lede et faglig arrangement på dagtid.

Det er bare å lene seg tilbake og nyte kvelden i trygg forvissning om at alt er i de beste hender. Freddy tar seg av alt fra presentasjonen av menyen, underholdning og til å hylle serverings og kjøkkenpersonalet til slutt. Å bruke en profesjonell og rutinert komiker som toastmaster, er å sørge for at kvelden løftes opp til et nivå som gjestene setter pris på og husker

Politi

Komikeren Freddy Kjensmo går undercover i politiuniform og lurer dine kunder, kollegaer eller ansatte trill rundt! Passer perfekt for get together-treff, under aperitiffen eller som en gøyal start på julebordet eller firmafesten.

NYHET:  Kokken Bruce

Tullekontorets nye skjult teater-konsept er en perfekt happening for alle typer firma eller konferansemiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

Daglig leder eller lignende ønsker velkommen til bords. Deretter kommer kjøkkensjef Bruce ut for å presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Bruce forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

bottom of page