top of page

Drengen

Jan Ketil kommer fra Angvik på Nordmøre. I ungdommen jobbet han mye som "dreng" på gårdene i bygda, hvor han sang og spillte for kreaturene i fjøs'n.
Det tok jo helt av og han tenkte at det kanskje var på tide å prøve seg utafor bøgda. Han tok seg en lang dusj,bytta ut kjeledressen med "noe mer passende", kjøpte tip-top lyd/lys-utstyr, øvde inn et enormt repertoar og... DRENGEN var blitt trubadur.


10 år senere tør vi vel påstå at DRENGEN har blitt en meget ettertraktet trubadur over det ganske land. Ca. 200 spilledager i året skulle være bevis nok.
Når en arrangør først har hatt DRENGEN på besøk, ser de gjerne at han tar turen tilbake. Og han kommer! Med et repertoar på over 600 sanger fra de siste 50 års hitlister, trådløs mikrofon/gitar, humør og en ståpå-vilje som smitter ,er DRENGEN en stadig trussel for de som bare er ute for "å kuuuuuuule'n" en kveld.


Men som DRENGEN selv sier det; Vil folk ha kose-musikk, får de det. Vil de ha "evergreens", får de det. Vil de ha allsang, får de det. Og... vil de ha et ALLERHELSIKES SPETAKKEL... Ja, så får de det.

 

Så da kan det vel ikke gå så gærn't når DRENGEN står på scena, gølvet, bordet, bardisken... GOD FORNØYELSE!

bottom of page