CAITLIN PALM

Norsk countryartist med inspirasjon fra det moderne Nashville
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Caitlin (Kjersti Palm Reitan) er født og oppvokst i Kongsvinger og viste allerede fra tidlig alder at sang og musikk var hennes store lidenskap i livet. På scenen sto hun for første gang som 3 åring sammen med sitt lokale gospelkor og på veien videre har hun bla gjestet Sivert Høyem og Madrugada på "Lift Me", deltatt i Melodi Grand Prix Jr. i 2003 og reist land og strand som frontfigur i bandet Borderland.

 

Caitlin har iløpet av de siste årene valgt å fokusere på egen solokarriere både som artist og låtskriver. I låtskriversamarbeid med Frode Martinsen har hun nå utgitt 3 singler på de store strømmetjenestene og hun rundet nylig 30.000 avspillinger på sine to første måneder. Låtene har blitt godt mottatt  hjemme i Norge, men også i Sverige, Storbritannia, Canada og USA. Radiokanalene har også tatt vel imot henne og låtene går på rotasjon både på NRK P1 og på radiostasjoner i USA.

 

For tiden spiller hun inn nye låter i Velvet Recording og debutalbumet hennes vil bli utgitt nå til høsten. Caitlin er en motivert, målrettet og entusiastisk artist som gir sitt ytterste både på og av scenen. Hun ser fram til en særdeles spennende tid i møte og håper at hun får spille for nettopp dere der ute som er glad i sjangeren pop/rock country!

MUSIKK

NYHETER

Åpningstider

 

Mandag - fredag 09:30 -16:00

 

Kontakt oss

Mail: kontakt@flan-booking.no

Telefon: 70177480

 

 

Postadresse:

Flan Booking

PB 7500

Spjelkavik

6022 Ålesund

 

Besøksadresse:

Kanalveien 1

6010 Ålesund