top of page

Arne & Arctic Band

Vi har gleden av å presentere vårt samarbeid med den legendariske og velkjente countrysangeren Arne Benoni.
Arne Benoni kom ut med nytt album i 2017 som er en hyllest til en av de store personlighetene innen s.k. Bakersfield country , Wynn Stewart.


Stewart var en av artistene som var med å skape den friske "West Coast Country" musikk sounden som fortsatte med Buck Owens, Merle Haggard,og senere Gram Parsons, Desert Rose Band og Dwight Yoakam.
Få norske artister kan vise til samme nasjonale og internasjonale merittliste som Arne Benoni med sine 35 år i country musikkens tjeneste både i USA og Europa. Han har delt scene med kjente stjerner som, Dottie West, Lori Brooks, og Lynn Anderson for å nevne noen.


Arne Benoni må oppleves på scenen, da opplever man med hvilken sjel og nerve han fremfører i sin musikk.
Arne har nå satt sammen et repertoar som spenner over så mye av hans profesjonelle karriere som det tidsmessig blir plass til, nå sammen med Arctic Band. Han forteller på sitt sedvanlige vis historier rundt sangene ispedd det han har vært med på i de 35 årene som har gått siden starten i Napp, Lofoten.


Arctic Band på sin side, ble startet høsten 2001, og har siden den gang vært et godt etterspurt band, med festivaljobber, ol.
Når vi nå skriver 2018, har bandet funnet sin rette plattform, i det vi kan kalle nord norsk folke-country. Bandet har tre utgivelser fra før. «Et nytt univers 2011», «Alle mine veia 2013» og «I Nordens Paris 2015»
Sistnevnte har høstet mye fin kritikk for både for låtvalg, stilart, og vår egen sound. «Æ trur det når æ ser det» der allsang faktoren ligger helt oppi taket, og en hyllest til hele Norges folkekjære Oluf har også blitt godt bevart, med låten «Han Oluf», der både han Røder, kjerringa, og han Lars er med som.


I tillegg kommer det også en god porsjon med coverlåter fra artister som; Daryle Singletary, Alan Jackson, Garth Brooks, for å nevne noen. Vi gleder oss til å underholde for et stort og bredt publikum sammen med Arne Benoni. Vi sees!

bottom of page