top of page

Andrè Ulveseter

Bergensk standup-komiker bosatt i Ålesund – pådriver og fast konferansier for Standup Ålesund.

André startet med Stand Up i 1997 – etter et standup-kurs med Jonas Rønning og William Ransby. Han meldte seg inn i den lokale revygruppen “Molja Revyteater” og var med der som tekstforfatter og skuespiller og var der i 4 år til 2001 – som var året han gikk inn i Serveringsteateret. I 1998 var André en av komikerne som utgjorde Standup Ålesund, den gang startet av Terje Sporsem – på Millers. André tok etter noen år over som konferansier – og senere flyttet Standup Ålesund til Tango.

På 90-tallet laget han, sammen med Terje Sporsem, showet “På tide å stå opp”, han var på mini-turné på Sunnmøre med Roar Brekke og har ellers opptred sammen med kjente og mindre kjente komikere rundt om i Norges velstrakte land. Han deltok som standup-komiker på Stand Up-festivalen i Oslo 2000, 2001 og igjen nå i 2009. Har gjort en rekke support-, firma-, konferansier- og toastmasterjobber, bl.a. oppvarmer for Anne Kat. i Ålesund 2004. I 2009 startet André opp igjen Standup Ålesund – denne gang med Teaterfabrikken som tilholdssted. Der er han fast konferansier hver måned.

Med André på scenen er du ikke langt unna gullkornene som til tider bare renner ut av denne observante komikeren. En energisk komiker med skråblikk på det meste – en sikker vinner til ditt arrangement, om det så måtte være firmafest, julebord eller andre events.

Link til youtube-klipp: http://www.youtube.com/watch?v=zx4wMWMawos


Egen nettside: http://www.andreulveseter.no

bottom of page