top of page
image0 (1).jpeg

Stephan  Heidenstrøm

Stephan Heidenstrøm er en låtskriver og artist som har skapt glede rundt om det ganske land siden starten av 2000-tallet. Han spiller alt fra sine egenskrevne låter til coverlåter som alle kan synge med på og reportearet hans er stort. Du finner alt fra CCR, Cat Stevens og Greenday til Bruno Mars, Gavin DeGraw, Killers og alle de norske hitene på listen hans. I tillegg til å ofte være hovedartisten for kvelden varmer han også opp scenen for alt fra standupkomikere til store band eller artister som bl.a. Postgirobygget, Jonas Fjeld, Hellebillies og
Ole Paus.

Stephan er en tilpasningsdyktig og omgjengelig mann og har derfor opptrådt både med band, trioer og duoer, i tillegg til å som regel spille alene. Han er en fremragende vokalist og gitarist og trives like godt på små klubber som på større festivalscener. Han har opptrådt i både inn- og utland med musikken sin og det synes godt at det er på scenen foran et publikum han tilhører. Heidenstrøm er dyktig til å sondere terrenget og skaper derfor alltid den kvelden og stemningen som blir riktig for akkurat ditt publikum. Om du har spesielle ønsker er det sjeldent noe problem å nevne på forhånd hva du kunne tenkt deg og om han ikke kan det, lærer han seg det.

I løpet av mer enn 21 år aktivt som artist har Stephan fått utallige positive omtaler fra konsertarrangører, bookinger og fans for hans store spenn og gode egenskaper. Med glødende engasjement lyser denne joviale artisten som setter publikumet sitt høyt fra scenen og du kan ikke unngå å bli revet med av den gode stemningen.

bottom of page