top of page
Purple plakat 1.jpg

Purple har i årenes løp forandret seg fra å først spille vanlig popmusikk over til "Good Sweat and Tears" og "Chicago" stil, så en periode med countryrock. Nå er vi tilbake med blåsegruppa igjen, så nå er ringen sluttet.

Purple har vært med på mye, fra å delta i den norske finalen i Talent 71 til plateinnspilling med påfølgende representasjon av Norge på Europatoppen. De har også deltatt som spesielt inviterte av Gunnar Eide's impressario byrå på International Country Festival i selskap med Kenny Rogers, Don Williams, Carl Perkins, m.fl. I den sammenheng ble gruppen tilbudt platekontrakt med Talent Records, men kunne av diverse grunner ikke benytte seg av det.

Det blir sagt at Purple var den første gruppa fra Møre og Romsdal som ble kjent internasjonalt. I ettertid har det jo kommet mange gode grupper og artister som har gjort seg bemerket utenfor landegrensene fra vårt fylke, men Purple er stolt over å være blant pionerene.

Etter gruppa startet opp igjen har de deltatt på forskjellige arrangement, hovedsaklig gammel pop, men Purple spiller idag også mye ny musikk. Etter å ha deltatt i Plekterfestivalen på Sunndalsøra sammen med flere andre grupper, bl.a. fra Molde og Kristiansund, kunne man lese i Tidenes Krav at Purple fra Ålesund var den største musikalske opplevelsen. Så kvaliteten er fortsatt på topp!

Purple
bottom of page