top of page
Søk
  • Flan Booking

Vassendgutane MMXX-turné 2020

I starten på hvert år velger Vassendgutane et nytt navn på årets turné. Styret og musikerne var enige, for 2020 ble resultatet MMXX!


Dette sier seg selv, var den klare meldingen. Managementet måtte ”klø seg litt i hodet”: Hva er nå det for et navn, undret manageren? Det er romerske tall, svarte styrets leder med et smil om munnen.


Javel, jeg vet at vi skal slippe en låt i mai og en tidlig i juli, blir spennende å høre tittelen på de, kontret manager.


Tidsreisa i 2019 er altså blitt til MMXX i 2020 og det er et faktum. Manager kan garantere at konsertprogrammet ikke blir på ”romersk”. Årets program med Vassendgutane er satt sammen fra den rikholdige katalogen bandet rår over. Gode låter, innpakket i de kjente arrangementene til bandet. De to siste slagerne: ”Skaldyrfest” og ”Sånn so det va før”, er selvsagt på lista.


Både Sindre og Arthur har bekreftet til plateselskap og manager, at de vil levere hver sin nye sang til festivalsesongen 2020.


Det visuelle står selvsagt også i høysetet på MMXX-turnéen. Både lys og lyd vil bli utviklet videre av det ledende bandet i festcountry- segmentet i Norge!


92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page