top of page

Bandet Dalsbø er av mange tippet som det neste store gjennombruddet

fra musikkbygda Ørsta.

Det hele startet på slutten av 2017 da singer/songwriter Håvard Dalsbø ble hyret som support, med egenkomponerte låter, til et lokalt rockeband for en konsert i Volda. Hverken publikum eller kveldens hovedband trodde helt hva de hørte da Håvard begynte å synge, og det ble relativt fort etterpå slått fast at «her har vi funnet den neste stjerna vår!». Bandet Dalsbø så snart dagens lys, og med drevne musikere med bakgrunn fra bl.a. Broadline, Rotlaus og Stingray på laget, startet de utviklingen og innspillingene.

 

Fra starten av har bandet hatt en klar filosofi om å skape sin egen «Dalsbø Sound» i brytningene mellom country, pop og blues - noe publikum umiddelbart vil merke. Dalsbø låter så veldig, veldig kjent, men likevel helt særegent.

Den første singelen, sommerlåta «Hometown Life» kom tidlig i juni 2018, og siden det haglet med titusenvis av avspillinger på strømmetjenestene gikk låta rett inn på Spotify sin liste «Norway Viral 50». Dalsbø fulgte opp med en ny höjdare i countrypop-låta «Simple Men», og siden med EP’en «Memory Grounds». Dalsbø’s musikk ble også nylig listet av NRK P1.

Innimellom studioarbeidet med den neste brakhitten er nå Dalsbø klare til å satse enda mer live. Her garanteres både stor gledesstemning, melankolske sukk, og alt som finnes derimellom!

Dalsbø er:

Håvard Dalsbø – vokal og gitar

Vidar «Gaines» Vartdal – gitar

Levi-Andrè Leite – bass

Anders Boska - tangenter

Tore Aarseth Ørstavik – slagverk

Live Nilsvik – kor

Vilde Nilsvik - kor

Dalsbø_logo.jpg
Band Uten logo2.jpg
bottom of page