top of page

Alle gode ting er 3

Bli med på en herlig humorcabaret med trekløveret, Ørjan Liavåg, Astrid Overaa og Henrik Overaa Bjørnson.

Dette blir en showkveld med aktualiteter, overraskelser og gjensyn med kjente og kjære karakterer i ny bekledning.

Med parodier, sketsjer, sang, standup og mye mer er du garantert en helaften med denne gjengen. Bjørn Vatne i Sunnmørsposten trillet en femmer på terningen på premieren, og ikke uten grunn.

Henrik Overaa Bjørnson. Den Oslobaserte Ålesundskomikeren gjør stor suksess på landets scener, deriblant Latter, der han var å se under ”Latter live – sesong2” på NRK. Til høsten gjør han en gjesterolle på den populære nrk-serien: Side om side, og har siden overgangen til Oslo – ikke sett seg tilbake. Med sin selvironiske stil, og lune humor er det bare å lene seg tilbake for å le.

Ørjan Liavåg: Denne mannen er komiker, skuespiller, musiker og mye mer. Mest kjent er han nok som Leif-Per, i tospann med Hildegunn Moltubakk. Men denne karakteren er bare en brøkdel av hva Ørjan kan levere. En meget habil parodiker, musiker og moromann er det du får av Ørjan.

Astrid Overaa: Mest kjent fra trioen S-M-XL. Har gjort stor suksess i hele landet med både Fru Pigalopp, Lilly Valentine og XL i den overnevnte trioen. Formidler sang og glede på sin helt særegne måte, og er klar for å få deg til både å le og gråte. Astrid spiller på alle strenger, og dette viser hun til gangs med showet ”Alle gode ting er 3”

 

bottom of page